2015 augusztus 18 - Maldív-szigetek Úti cél tippek

Lakosztály az óceán alatt – Maldív szigetek

Ki ne vágyna arra, hogy eltöltsön egy hetet egy tenger alatti luxus lakosztályban, ahol gyönyörű halak, korallok, cápák veszik körül?

Nos, hölgyeim és uraim, ez 2005 óta már nem csak álom, hiszen ebben az évben nyílt meg Rangalifinolhu szigetén a világ első víz alatti étterme és szállodája. A Hilton csoport tulajdonában lévő Conrad Resorts lánchoz tartozó hotel már kétszer elnyerte a világ legjobb szállodája címet, számtalanszor pedig a „Best Resort” díjat. Ez a csodálatos komplexum 50 vízre épített, 79 közvetlen óceánparti és 21 wellness villával várja a multimilliomosokat. De természetesen nem gond, ha nem vagy milliomos. Nézz szét és válogass kedvedre a különböző Maldív-szigeteki ajánlatok közül: MALDÍV-SZIGETEK UTAZÁS TOP 10

2010-ben az 5 éves évfordulón az összes asztalt eltávolították a 12 fős, exkluzív víz alatti étteremből, és átmenetileg egy privát lakosztállyá alakítottál át, így akik megengedhetik maguknak, nemcsak egy vacsorára ugorhatnak le a halak közé, hanem ott tölthetik az egész kiruccanásukat.

Az Ithaa néven futó lakosztály 5 méterrel az Indiai-óceán felszíne alatt helyezkedik el, és teljesen szárazon, búvárcucc nélkül, egy csigalépcsőn közelíthető meg a vízre nyúló stégről. Egy íves plexiburok tartja kordában a hatalmas víznyomást, ezen keresztül nézegethetjük reggel hanyatt fekve a felettünk átúszó kíváncsiskodó halrajokat. A déli nap pedig olyan erővel süt be, hogy hiába az ötméternyi vízoszlop, a lakók kénytelenek napszemüveget viselni, és könnyen leéghetnek, ha nem vigyáznak. Az ár nem publikus, de a 2 személyes publikus árlistás villák $800-1900 között (150-400 ezer Ft) futnak per éjszaka, így a víz alatti lakért valószínűleg legalább 1 millió forintot ki kell csengetni éjszakánként. Aki szeretne egy életre szóló élményt szerezni magának és szerettének, az a hotel honlapján meg is nézheti az aktuális ajánlatokat. A többiek pedig böngészhetik a MALDÍV-SZIGETEK UTAZÁS TOP 10 összeállítást. Azért ez sem olyan rossz, ugye?

MALDÍV-SZIGETEK UTAZÁS TOP 10

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük