Zürich repülőterétől nem messze immár ötödik alkalommal rendezik meg az Openair fesztivált Svájcban. A fesztivál idén augusztus 26. és 29. között a legnépszerűbb műfajok neves fellépőivel várja az igényes zene híveit.

Az indie/rock-electro fesztivált 2010 óta szervezik meg Svájc legnagyobb városában. A megkapó környezetnek és a népszerű fellépőknek hála a rendezvény mostanra bekerült az európai fesztiválozók köztudatába.

A két zenei színpad, egy „dance circus”, a bővülő profil és a helyi konyha ínyencségei egyre nagyobb tömegeket vonzanak, és a fél évtizedes fennállása alatt a ZOA olyan fellépőknek adott már otthont, mint az Arctic Monkeys, a Faithless, a Kraftwerk és deadmau5.

Zurich Open AirA bőkezű partnereknek köszönhetően a fesztivál igényes, nyugodt atmoszférával várja a szórakozni vágyókat. Sátorozásra ugyan nincs lehetőség, viszont a város tömegközlekedését igénybe véve hamar kijuthatunk a fesztivál területére, a programok befejeztével pedig ugyanígy juthatunk vissza Zürichbe. Kijuthatunk a 10-es és 12-es villamosokkal, vonattal, vagy autóval – a szervezők azonban azt javasolják, hogy autónkat hagyjuk a reptéri parkolóban, és onnan villamossal folytassuk az utunkat.

Kedvcsináláshoz íme néhány hangzatos név a fellépők közül: The Libertines, alt-J, Tame Impala, Pond, The Kooks, Fatboy Slim, Solomun…

Az idei fellépők teljes listája, a jegyárak és számos egyéb hasznos információ megtalálható a fesztivál honlapján: www.zurichopenair.ch

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé.