2018. május 25-től érvénybe lép Magyarországon is az Európai Unió egységes adatvédelmi szabályozása, a GDPR (General Data Protection Regulation), amely minden uniós országban kötelezően alkalmazandó lesz. Már eddig is a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeltük adataid.

Annak érdekében, hogy az új rendelet követelményeinek megfeleljünk, és annak mentén továbbra is a legjobb szolgáltatást nyújthassuk, frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat. A frissített szabályzatot megtalálhatod honlapunkon, amely részletes tájékoztatást nyújt arról, hogy hogyan használjuk és védjük a személyes adataid, valamint milyen személyes jogokkal rendelkezel.

Adatvédelmi fejlesztéseink, amely a Te kényelmedet szolgálják:

Mostantól eldöntheted, hogy engedélyezed-e a sütik használatát oldalunkon. Amennyiben  elutasítod azt, oldalunkon továbbra is találkozhatsz hirdetésekkel, de ezek nem személyre szóló, hanem általános hirdetések, azaz a hirdetési rendszer nem követi tevékenységed.

Amennyiben hozzászólnál bármelyik hírhez, ezt adataid megadása nélkül teheted: mostantól nem szükséges regisztrálnod vagy email címed megadnod, elég csak egy frappáns becenevet választanod!

Mivel mostantól nincs szükség regisztrált profilra a hozzászóláshoz, amennyiben rendelkeztél ilyennel, profilodat töröltük adatbiztonsági okokból. A weboldalt 100%-ban használhatod bejelentkezés / regisztráció nélkül is.

Adataid továbbra sem adjuk ki megkérdezése dnélkül harmadik félnek, ugyanúgy vigyázunk rájuk, mint ahogyan Te is teszed.

A szolgáltatásaink további igénybevételéhez tehát arra kérünk, hogy weboldalunk használatakor, az oldal alján megjelenő ablakban fogadd el az új Adatkezelési tájékoztatónkat!

Köszönettel,

A NetstarMedia csapata

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé.